Image

PRIJATELJI PO RAČUNU“ - PROGRAM KOJI NAGRAĐUJE PREPORUKE

Učinite novog Raiffeisen prijatelja mogućim

Klijent ste Raiffeisen banke i željeli biste svoja pozitivna iskustva preporučiti drugima? Pozovite prijatelje da postanu dio Raiffeisen porodice, iskoristite mogućnosti programa "Prijatelji po računu" i uživajte u pogodnostima zajedno.

 

Riječ je o programu koji nagrađuje preporuke. Namijenjen je svim postojećim klijentima Raiffeisen banke koji imaju minimalno 16 godina, a koji je žele preporučiti svojim prijateljima i pozvati ih da postanu klijenti Banke online apliciranjem za debitnu karticu i Paket usluga po želji. Prihvatanjem preporuke i klijent banke i njegovi prijatelji ostvaruju novčane pogodnosti.

 

Pitate se šta trebate uraditi? Potrebno je da putem web stranice Raiffeisen banke pristupite linku za preporuku i popunite osnovne podatke. Slijedite dalje korake, podijelite link za preporuku i nakon što Vaš prijatelj aktivira debitnu karticu u poslovnici Banke, te ugovori Paket usluga po želji, ostvarit ćete pogodnosti.

 

Detaljnije informacije o programu "Prijatelji po računu", iznosu novčanih pogodnosti koje klijent i njegovi prijatelji mogu ostvariti dostupne su na:

https://www.raiffeisenbank.ba/bs/marketing/prijatelji-po-racunu.html

 

* * * * *

Detaljnije informacije o Raiffeisen banci, fotografije i relevantni kontakti dostupni su na: https://www.raiffeisenbank.ba/bs/o-nama/media/kontakti-za-medije/Mediji.html