Image

Hoše komerc i Općina Stari Grad Sarajevo slušateljima Radija 8 daruju 10 poklon vaučera od po 100 KM

Sarajevo, 17. Juni 2024. - Radio 8 će u saradnji sa Općinom Stari Grad Sarajevo organizovati “Otvoreni studio”,17.06.2024. u periodu od 16:00 do 20:00h. U programu "Dobro došli u Stari Grad: Ljeto za pamćenje" će, Hoše komerc, domaći trgovački lanac sa najdužom tradicijom, darivati slušatelje radija 8. 

 

Ove godine Hoše komerc obilježava 45 godina uspješnog poslovanja i tim povodom će slušateljima Radija 8 poklonit 10 poklon vaučera u vrijednosti od po 100 KM za kupovinu u Hoše komerc marketu Markale. 

 

Sve što je potrebno je da pratite upute na Facebook stranici Radio 8 Sarajevo. 

 

Slušajte Radio 8 i kupujte domaće!

 

Hoše komerc ove godine obiježava 45 uspješnog rada. Osnovna djelatnost kompanije je trgovina na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda; zatim, slastičarstvo, pakeraj i pržionica kafe, kao i distribucija proizvoda. U okviru segmenta trgovine, kompanija posjeduje razvijenu maloprodaju sa brendom Hoše komerc trgovina, i veleprodaju, odnosno distribuciju drugih brendova, kao što je Meggle. U proizvodnom segmentu poslovanja Hoše komerc je razvio linije proizvoda pod brendovima Bony i Merka, a tvornica slastica je jedna od najsavremenijih u regiji. Hoše komerc d.o.o zapošljava 250 radnika, posjeduje lanac od 8prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.

 

Hoše komerc – Mjesto koje volim!