Image

Sutra u OBI marketu prva ovogodišnja Solomaherijada

Uvijek se radujemo novostima iz OBI-a, a u subotu 30. marta u OBI marketu nas očekuje prva ovogodišnja Solomaherijada. Pokažite da ste najbolji Solomaher i ovaj put se takmičite igrajući mini golf Karcher visokotlačnim čistačem.

Sve što je potrebno jeste da u predviđene rupe na mini golf terenu ubacite lopticu snagom mlaza visokotlačnog perača. Svaka rupa nosi određeni broj bodova, a takmičar će imati 3 minute da napravi što više pokušaja i prikupi bodove ubacivanjem loptice u predviđene rupe na terenu.

Tri takmičara sa najvećim brojem bodova osvajaju vrijedne Karcher nagrade.

Za učešće u Solomaherijadi je potrebna registracija koju možete izvršiti na dan takmičenja ili online na stranici www.solomaher.ba gdje možete pronaći i više informacija o ovom događaju.

"Dali smo pravi razlog da posjetite OBI i obavite super kupovinu, a i ne propustite super popust od -10% na cjelokupni Karcher asortiman. Takmičite se u periodu od 11 do 16 h i dobro se zabavite!",  saopćeno je iz OBI-a.

Podsjećamo i na besplatnu autobusku liniju koja saobraća do OBI Marketa i to sa autobuske stanice Dom Armije sa polascima u 09:00, 12:00, 15:00 i sa autobuske stanice Ilidža sa polascima u 10:15, 13:15, 16:15.