Image

Sutra otvorenje osmog Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa

Paljenjem lampica na bogato ukrašenoj jelki u Hastahani, odnosno „Parku prof. dr. Nijaza Durakovića“ na Marijin Dvoru, predstavnici organizatora, Kantona Sarajevo, Grada Sarajevo i Općine Centar će u srijedu, 5. decembra 2018. godine u 19 sati simbolično otvoriti osmi po redu Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.

Najveseliji sarajevski zimski događaj Coca-Cola Sarajevo Holiday Market će se dešavati u parku Hastahana i to u vremenu od 5. decembra 2018. godine do 13. januara 2019. godine, a u tom periodu Sarajlije će zajedno proslaviti sve praznike koji se slave krajem jedne i početkom druge godine.

Coca-Cola Sarajevo Holiday market ponudit će i ove godine bogat sadržaj koji ima cilj upotpuniti prazničnu sezonu i zimsku bajku u središtu glavnoga grada Bosne i Hercegovine, koja će biti atrakcija za građane i posjetitelje Sarajeva.

Među ponuđenim sadržajima ponovno će biti i ledena ploha, a besplatne termine za klizanje naših sugrađana u periodu od 1. do 31. januara 2019. godine je obezbijedila Općina Centar.