Image

Sparkasse Poklon kartica

Savršen poklon za Valentinovo

U obilju poklona koji se nude u vrijeme Dana zaljubljenih, samo je jedan sa kojim sigurno nema greške – MasterCard Poklon kartica Sparkasse Bank

U danima kada je tržište preplavljeno poklonima za Valentinovo, kada brojni kupci provode sate u odabiru poklona koji će obradovati njihove najmilije, Sparkasse Bank dd BiH nudi rješenje. Poklon kartica koja osigurava da Valentinovo traje mnogo duže od jednog dana.

„MasterCard Poklon kartica Sparkasse Bank osigurava beskontaktno plaćanje, korištenje u zemlji ili inostranstvu,  a uz to predstavlja idealnu i sigurnu opciju za plaćanje putem interneta. Uz to, uz dizajniranu ambalažu, Poklon kartica sasvim sigurno predstavlja poklon kojom se može pokazati i pažnja i ljubav, a to je važno, posebno za Dan zaljubljenih“, izjavila je Elvira Prnjavorac, Direktorica segmenta prodaje Sparkasse Bank.

Uz apsolutnu slobodu odabira visine sredstava koji će se uplatiti na kartici, mogućnost višekratnih uplata i isplata, te roka važenja do 4 godine, MasterCardPoklon kartica  Sparkasse Bank predstavlja idealan poklon.