Image

Produžena akcija za klijente Sparkasse Bank

Interes klijenata rezultirao produženjem akcije za Diners karticu

Zbog interesa klijenata produžena je akcija za Diners karticu do 31.10.2018. kojom klijenti Sparkasse Bank stiču pravo da u prvoj godini budu oslobođeni plaćanja mjesečne nakanade za vođenje kartičnog računa.  

„ Svi zainteresovani klijenti Sparkasse Bank će u produženoj akciji do kraja oktobra moći iskoristiti posebne pogodnosti pri aplikaciji za Diners karticu. Ovom akcijom svim novim korisnicima osigurano je besplatno vođenje kartičnog računa u toku prve godine korištenja, odnosno plaćanje samo troškova upisnine“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica upravljanja segmentom prodaje Sparkasse Bank.

Diners kartice korisnicima  omogućavaju plaćanje roba i usluga na 12, 24 ili 36 rata prilikom svih kupovina u zemlji i inostranstvu, kao i podizanje gotovine sa odgodom plaćanja od 40 dana i na rate do 12, 24 ili 36 mjeseci. Kartice su osigurane te štite korisnika od situacija eventualnih zloupotreba ili krađe.

                                    

Pored ovoga, korisnicima Diners kartica na raspolaganju je mogućnost kupovine D-UTORKOM. Svakog drugog utorka u mjesecu, vlasnici Diners kartice imaju mogućnost kupovine po znatno povoljnijim cijenama na velikom broju prodajnih mjesta. Više informacija o kartici kao i njenim pogodnostima klijenti mogu potražiti u najbližoj poslovici Sparkasse Bank.