Image

Od danas u prodaji ulaznice za stajanje za koncert Josipe Lisac u Sarajevu

Zbog velikog interesa za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Domu mladih u Sarajevu od danas su puštene u prodaju i ulaznice za stajanje.
"Ograničen broj ulaznica za stajanje po cijeni od 20 KM moguće je kupiti isključivo preko sistema kupikartu.ba. Također, još je veoma malo ulaznica za sjedenje koje su raspoložive za kupovinu", objavili su organizatori iz agencije PRimera.

Josipa Lisac sa svojim odličnim bendom pred sarajevsku publiku stiže 4. maja.

Prepoznatljiva po hitovima poput "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"…i brojnim drugim, plijeni pažnju publike gdje god se pojavi, a njeni koncerti postali su veoma ekskluzivni i redovno rasprodani nekoliko dana prije samog održavanja.

Josipa Lisac je proteklih godinu dana koncertima obilježila 50 godina vrlo uspješne karijere.

"U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša muzička saradnja i život sa Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album 'Dnevnik jedne ljubavi' (1973) i autor je dviju rock opera 'Gubec Beg' (1975) i 'Grička vještica' (1979). Napravio je sve moguće hitove kao 'Magla', 'Danas sam luda'... To su najljepši trenuci, na to sam ponosna", kazala je Josipa.