Image

MERIDIAN IMA TOP PONUDU ZA DANAŠNJI MEČ: Džeko vodi do pobjede, ali i do osam puta veće sreće!

Bosna i Hercegovina je počela svoje takmičenje u Ligi nacija pobjedom nad Sjevernom Irskom, a jedina mrlja u tom meču je kasni gol domaćina, kojim je Vil Grig ublažio poraz Sjeverne Irske.

Džeko, Pjanić i drugovi na čelu sa Robertom Prosinečkim koji sa klupe vodi ovu ekipu sada imaju teži zadatak, jer u goste dolazi Austrija. A, svi koji vjeruju u pobjedu našeg tima, najbolju kvotu mogu naći u Meridianu!

 

Naš tim je u prvom meču imao problema u odbrani, što je i razumljivo s obzirom na to da je Prosinečki izašao sa kombinovanim timom kada je zadnja linija u pitanju.

Biće defanzivci pod velikim pritiskom, s obzirom na kvalitete koje posjeduju Alaba, Arnautović, Sabicer i ostali ofanzivci Austrije.

Vjerujemo da će ovo biti efikasan meč u Zenici, Austrija je i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo znala da odigra mečeve sa 4 i više golova. Sa Srbijom su u Beču odigrali 3:2, sa Velsom 2:2, a čak su i protiv Gruzije pobijedili sa 2:1.

Nesigurna i ispomjerana odbrana BiH uz napad kakav imaju oba tima garantuje 3+ na ovom meču! A, kvota je nevjerovatnih 2.27!

 

Edin Džeko naravno i dalje ostaje najbitniji šraf ovog tima, iako nije dao gol Sjevernoj Irskoj asistirao je Harisu Duljeviću za jedan pogodak i sada je vrijeme da "Dijamant" opet trese mreže. A, ako to uspiju i on, i Marko Arnautović kvota je sjajnih 8.00, tako da će imati osam puta više razloga za sreću!

BiH je odlično startovala u Ligi nacija, ali bi pobjeda u ovom meču mnogo značila timu Roberta Prosinečkog.

"Zmajevi" bi tako ostali na prvom mjestu u svojoj grupi, ali bi osim toga imali ogromnu prednost u odnosu na rivale. Pogotovo s obzirom na to da i pored velikog individualnog kvaliteta Austrija ima problema u igri još od prošlog Evropskog prvenstva kada se potpuno srušila njihova sjajna igra iz kvalifikacija.

Zato - ako vjeruješ u Zmajeve podrži ih uz tiket!