Image

LETU ŠTUKE 26. APRILA ODRŽAT ĆE VELIKI SOLISTIČKI KONCERT U SARAJEVU!

Priznata i omiljena sarajevska grupa Letu štuke u sklopu regionalne koncertne promocije svog novog albuma u petak, 26. aprila održat će svoj veliki solistički koncert u Sarajevu u kultnom prostoru Doma mladih.  

Nakon uspješnog predstavljanja u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu dugoočekivani četvrti studijski album, koji nam je pod imenom 'Topla voda' u studenom prošle godine donio devet novih pjesama, napokon će biti uživo izveden i pred sarajevskom publikom.

Album 'Topla voda' uspješno je u fokus publike i kritike vratio Dina i njegove Štuke osiguravši im istovremeno mjesta pri samom vrhu godišnjih izbora najboljih albuma u regiji gdje ni njegovi službeni singlovi 'Bože zdravlja', 'Supermarket', 'Bočice' i 'Zemlja gori' nisu bili ništa manje zapaženi.

'Kada smo planirali regionalnu koncertnu promociju albuma Sarajevo smo namjerno ostavili kao šećer na kraju. Uvijek je veliki izazov nastupati pred domaćom publikom ali i zadovoljstvo. Nismo dosta dugo imali solistički koncert u Sarajevu tako da je bend svjež, nestrpljivi i željan ovog koncerta.'izjavio je frontman Dino Šaran.

Svi ljubitelji ovog benda i autentičnog autorskog rukopisa Dine Šarana kojeg, kako struka tako i kolege, stavljaju među vodeće autore regije, u Domu mladih 26.04. doći će na svoje. Uz pjesme s novog albuma publika neće biti uskraćena ni za njihove najveće hitove, poetski snažne ‘Šutiš’, ‘Mjesto za dvoje’, ‘Minimalizam’, ‘Tesla’, ‘Bella dona’, ‘Sunce’ i mnoge druge.

Ovacije, horsko pjevanje, euforija i jake emocije neki su od epiteta koji su pratile dosadašnje koncertne promocije pa ne sumnjamo da će  isto biti i u Sarajevu, gdje publika može očekivati više od dva sata energične svirke.