Image

FESTIVAL PLESA U SARAJEVU: Just dance priredio nezaboravan program

Sa ciljem promocije sporta, plesa i zdravog odrastanja plesni centar “Just dance” je proteklog vikenda organizovao 4. Just dance FEST“ pod budnim okom Saveza modernih plesova  Bosne i Hercegovine.

Just dance fest je u glavnom gradu BiH okupio oko 500 plesača iz BiH i prijateljskih zemalja koji su pokazali ljepote svih plesnih kategorija i svim posjetiteljima priredio nezaboravnu plesnu čaroliju. Iz Sarajeva su osim, domaćinske atmosfere i topline Šehera, ponijeli medalje i diplome.

Domaćin turnira je osvojio osam zlatnih i tri bronzane medalje. Just Dance team se i ove godine potrudio da s osmijehom dočeka svoje goste i da takmičenje prođe u izvrsnoj atmosferi u čemu su pomogli i prijatelji ovog festivala , Općina Stari Grad, Unicredit Bank, Kompanija Džajić komerc i Frank.

Just dance centar nastavlja dalje širiti plesne korake, a naredni izazov očekuje nas na predstojećem Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Njemačkoj 15.10. kada će naša Zana Vazda sa svojom trenericom Almedinom Sofovic predstaviti BiH na ovom prestižnom takmičenju.