Image

Debitne kartice iz Mastercard programa za klijente Sparkasse Bank

Besplatno podizanje gotovine u Crnoj Gori i Hrvatskoj

Klijenti Sparkasse Bank dd BiH imaju mogućnost korištenjem debitnih kartica Mastercard GOLD i Mastercard DEBIT, besplatno podizati gotovinu na svim bankomatima članica Erste i Sparkasse Grupe.  

„Mastercard kartice su kartice unaprijeđene savremenom tehnologijom, koje omogućavaju beskontaktno plaćanje uz maksimalnu sigurnost. Sa njima klijenti Sparkasse Bank imaju brz i siguran pristup novcu, mogućnost plaćanja na svim prodajnim mjestima koja nose oznaku Mastercard, kao i na internetu. Posebno zanimljivo za vlasnike debitnih kartica Mastercard GOLD i Mastercard DEBIT kartice iz Sparkasse Bank, je informacija da sa njima mogu bez naknade podizati gotovinu na svim bankomatima Erste i Sparkasse grupe, a u ovom ljetnom periodu kada je aktuelna sezona godišnjih odmora, naročito u Crnoj Gori i Hrvatskoj.“, izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom. 

U vrijeme godišnjih odmora, korisnici MasterCard debitnih kartica mogu izvršiti rezervacije hotelskog smještaja, avio-karata i sl., što je ranije bilo moguće samo vlasnicima kreditnih kartica.

Pored ovoga, klijentima Sparkasse Bank na raspolaganju je preko 7000 bankomata Erste i Sparkasse Grupe u  Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji, Mađarskoj, Srbiji, Ukrajini i Makedoniji na kojima, takođe bez naknade, mogu podizati gotovinu tokom putovanja. Vlasnici Mastercard debitnih kartica ostvaruju pravo na popuste, VIP tretman ili popust prilikom plaćanja usluga u pojedinim hotelima i restoranima.  Više detalja o pogodnostima koje nude ove vrste kartica možete pronaći na našoj oficijelnoj stranici www.sparkasse.ba