Image

DANAS KONFERENCIJA ZA MEDIJE: GOVORE IZETBEGOVIĆ, DŽAFEROVIĆ, ZVIZDIĆ, SARAJLIĆ, ČOMOR I EFENDIĆ

Kantonalni odbor SDA Sarajevo će danas u velikoj sali Business centra UNITIC u Sarajevu (Fra Anđela Zvizdovića 1), sa početkom u 11,00 sati, održati konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljeni kandidati SDA iz Kantona Sarajevo na predstojećim općim izborima.

Javnosti će se predstaviti 64 kandidata SDA iz Kantona Sarajevo, i to za Predstavnički dom Paralamentarne Skupštine Bosne i Hercegovine, Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, i za Skupštinu Kantona Sarajevo.

Tom prilikom, novinarima će se obratiti Bakir Izetbegović predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik SDA BiH, Šefik Džaferović kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda, Denis Zvizidić nosilac liste SDA za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u izbornoj jedinici br. 3, Asim Sarajlić nosilac liste SDA za Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH u izbornoj jedinici br. 11, Eldar Čomor nosilac liste SDA za Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH u izbornoj jedinici br. 7, i Semir Efendić nosilac liste SDA za Skupštinu Kantona Sarajevo.