Image

Cinema City donosi komediju, horor i animiranu avanturu

Od 10. maja komedija, horor i animirana avantura stižu na repertoar Cinema Cityja.

"Moj lažni muž" (Overboard) je komedija u kojoj glavne uloge igraju Anna Faris, Eva Longoria i Eugenio Derbez.

Film prati priču o Leonardu, sebičnom bogatom playboyu, koji pada s jahte i budi se u bolnici s amnezijom. Kada njegova bivša zaposlenica sazna za nesreću, odluči mu se osvetiti i uvjeriti ga da je on njen muž. Kao samohranoj majci tri kćeri, pomoć oko kuće bi joj svakako dobro došla. Uskoro će ovaj bogataš raditi ono što nikada nije. Iako će mu u početku sve biti teško, Leo će se na kraju ipak uspjeti prilagoditi i početi će voljeti svoj novi život.

"Ukleta redovnica" (The Crucifixion) je novi horor koji predstavljaju producenti filmova "Prizovanja" i "Annabelle". 

Priča počinje u Rumuniji zastrašujućim vriskom iz daljine. Svećenik Dimitru je zatvoren zbog ubistva redovnice nad kojom je izvršavao egzorcizam. Istraživačka novinarka pokušava otkriti je li svećenik ubio duševno bolesnu osobu ili je jednostavno izgubio bitku s demonskom prisutnošću.

"Luka i čarobni muzej" (Harvie and the Magic Museum) je animirana avantura koja donosi priču o dječaku Luki, koji je pametan, ali previše živahan dječak s jednom ambicijom: završiti posljednji nivo svoje videoigre. Jednom kad završi u gejmerskom Hall of Fameu, njegov odsutan otac Spejbl će se napokon ponositi njime. Međutim, završetak igrice će biti tek početak velike avanture koja će odvesti Luku, njegovog psa Džekija i prijateljicu Moniku u davno zaboravljeni muzej lutaka, gdje će Luka vratiti u život sve lutke, pa tako i groznog lutkara! 

Pobjeda nad ludim lutkarom neće samo spasiti njegovog oca, već i cijeli grad od ljutite i drvene sudbine.