Image

BUDI FAVORIT U MERIDIANOVOM TAKMIČENJU: Svakog ponedjeljka osvoji 100 KM

Sigurno su petak, subota i nedjelja najzabavniji kladioničarski dani, jer je počela nova sezona takmičenja, a u Meridianu - SEZONA SJAJNIH BONUSA, tokom koje će biti nagrađivani oni najbolji! Budi i ti među njima!

Ako je vikend za opuštanje, razonodu i zabavu, ponedjeljak to baš i nije. Ali, uz Meridian, početak radne sedmice može da ti započne uz dobitke. I to uz bonus od 100 KM!  Zato, od ovog vikenda moraš da budeš oprezniji dok sastavljaš svoj tiket!

 

PRAVILA SU JEDNOSTAVNA

Tokom vikenda (petkom, subotom i nedjeljom), na sajtu meridianbet.ba ili mobilnoj aplikaciji odigraj tiket sa bar četiri para i minimalnom uplatom od 1KM, i ukoliko tvoj tiket bude dobitan, sa najvećom kvotom, bonus od 100 KM je tvoj!

 

 

Iako se početak ove sjajne akcije poklapa sa početkom fudbalskih sezona, fudbal nije uslov. Na tiketu možeš da kombinuješ utakmice i mečeve iz bilo kog sporta! Nikad lakše do 100 KM bonusa, zar ne?

 

Teško da možeš dobiti bolju vijest na početku nove sedmice i zato uživaj u najvećoj ponudi i najboljim kvotama: sastavi najbolji tiket i osvoji nevjerovatan bonus.

Registruj se na OVOM LINKU i provjeri zašto je Meridian mjesto najboljih kvota i najvećih bonusa!

 

Posjeti meridianbet.ba i neka ti sedmica krene sa dobicima!