Image

Atraktivna olakšica u Online kupovini Od sada i iz BiH možete kupovati kao da ste u Americi

Mnogi građani naše zemlje odlučili su se raznu robu kupovati putem interneta još prije pandemije koja već mjesecima vlada kako u svijetu, tako i kod nas i koja nas iz bezbjednosnih razloga navodi na promjene navika i kada je riječ o kupovini. Makar onoj vezanoj za garderobu, obuću, za knjige, sportsku opremu...

Nova usluga u BiH već uveliko poznata pod imenom Pesoto nam daje zasigurno i razlog više.

Kupovina putem online prodavnica u SAD-u može se činiti kao složen proces. Niste sigurni kako dostaviti vašu narudžbu u Bosnu i Hercegovinu, pitate se koliko će iznositi ukupni troškovi dostave, da li će se Vaša pošiljka cariniti i slično? Pesoto nudi efikasno rješenje i brz pristup američkim policama raznolikih brendova.

Pesoto BH d.o.o se bavi brzim i sigurnim dostavljanjem narudžbi koje ste izvršili na nekim od online prodavnica u SAD-u, i svim pratećim procesima koji su potrebni da bi se narudžba uspješno dostavila u BiH.

Kompanija Pesoto je osnovana sa vrlo jednostavnom idejom: stvoriti prikladnu i visokokvalitetnu uslugu za brzu isporuku robe iz Sjedinjenih Američkih Država. Pesot-ovo skladište u SAD-u se nalazi u državi Delaware, a zvanična poslovnica u BiH za podršku korisnicima, skladištenje robe i za preuzimanje narudžbi - u Sarajevu, u Privrednom gradu Centra Skenderija.

 

Prednosti Pesoto kupovine

Proizvodi na našem tržištu često znaju biti mnogo skuplji nego što je to slučaj u SAD-u. Također, naći ćete se u situaciji da proizvod koji želite jednostavno nije moguće kupiti u našoj državi, a i proizvodi svjetskih brendova iz novih kolekcija stižu veoma kasno u naše prodavnice.

Naš sistem možete koristiti da biste obavljali kupovinu kao da ste u SAD-u. Proizvodi koje možete kupiti putem američkih online prodavnica su originalni, a kultura prodaje/kupovine je zasnovana na konstantnim sniženjima koja veoma često znaju imati velikog uticaja na konačnu cijenu proizvoda.

Budući da je SAD tržište veoma veliko, u svakom trenutku je dostupan ogroman izbor proizvoda po veoma pristupačnim cijenama.

Pesoto.ba sistem vam omogućava da kao kupac pristupite tržištu kojem dosad niste imali mogućnost pristupiti.

Glavno skladište naše kompanije se nalazi u državi Delaware, a ista je oslobođena plaćanja poreza pri kupovini, za razliku od skladišta koja se nalaze u drugim državama, što je pogodnost i dodatna ušteda do 10 % za Pesoto korisnike. Korištenjem adrese našeg skladišta za dostavu moguće je  iskoristiti svaki popust koji online prodavnice nude samo za američke adrese dostave, što ne bi bio slučaj kada bi dostavljali direktno u BiH, a takvi popusti mogu ostvariti uštedu i do 30 %.

Troškovi dostave se naplaćuju prema kilaži, a najmanja naplativa težina iznosi 0.5 kg - 7.5 $, 1 kg iznosi 15 $ itd. Tarifa se smanjuje ukoliko se kilaža koju dostavljate povećava. Računa se fizička i volumetrijska težina pošiljke, a u obzir se uzima ona koja je veća. Troškove dostave plaćate putem Pesoto korisničkog računa dodavanjem sredstava na račun ili karticom direktno. Kada ste platili troškove, vašu pošiljku možete preuzeti u našoj poslovnici, ili naručiti kurirsku dostavu po cijeloj BiH. Možete koristiti dodatne usluge koje nudimo u sklopu dostave, poput prepakiranja, čime ostvarujete uštedu na troškovima dostave zbog eventualnog smanjenja kilaže. Ukoliko dođe do carinjenja Vaše pošiljke, naši službenici Vas blagovremeno obavještavaju o stanju i daju Vam upute za dalje korake. Tokom cijelog procesa, našim klijentima je na raspolaganju korisnička podrška koja može dati odgovore na sve potencijalne dileme i pitanja.

 

Registracija i verifikacija korisničkog  računa kao i cijeli proces koji se aktivira u nekoliko koraka a koje klijent mora obaviti da bi se uspješno dostavila pošiljka iz SAD-a, istaknut je na web stranici našeg sistema : www.peseto.ba 

 

Iskoristite sve popuste, rasprodaje, pristupačne cijene i ponude u SAD online prodavnicama, te putem našeg sistema dostavite brzo, sigurno, jednostavno i uz minimalne troškove.

Ostanite kući i dobro nam došli.