Image

ŠOKANTNI BONUSI I KVOTE U MERIDIANU: Kladi se bez provizije i poreza

Najbolje kvote i najveći bonusi, bonusi već od trećeg meča, bonusi preko 3000%,  u Meridianu je i to moguće!

Sada na jednom tiketu možeš da imaš čak četiri bonus kvote! Bonusi te čekaju poslije tri, pet, sedam i devet odigranih parova.

Neviđena ponuda za klađenje + zabava + sjajni dobici- sve to i mnogo više očekuje te u Meridianu!


Takvu ponudu nećeš naći nigdje i zato ne čekaj više ni trenutka- posjeti meridianbet.ba i gledaj kako kvote rastu na tvom tiketu.

Registruj se na OVOM LINKU i provjeri zašto je Meridian mjesto najboljih kvota i najvećih bonusa!

 

UZMI BONUS NA POČETKU SEDMICE

To nije sve! Petkom, subotom i nedjeljom, u kladionici, na sajtu meridianbet.ba ili mobilnoj aplikaciji odigraj tiket sa bar četiri para i minimalnom uplatom od 1KM, i ukoliko tvoj tiket bude dobitan, sa najvećom kvotom, bonus od 100 KM je tvoj!

KLADI SE BEZ PROVIZIJE I POREZA!

Meridian nema uplatno mjesto u tvom gradu? To nije problem, jer na sajtu meridianbet.ba se kladiš BEZ PROVIZIJE I POREZA iz bilo kojeg dijela BiH, a novac, brzo i jednostavno, možeš da isplatiš na svoj bankovni račun! Kako bi uplata na keš račun bila što lakša, tu su Kliker i xBon, a na svaku uplatu ovim vaučerima  Meridian ti poklanja 5% bonusa! Kupi ih na jednom od 5.000 prodajnih mjesta u BiH, uloguj se na svoj nalog, prati uputstva i novac za klađenje je spreman! Bez provizije i dodatnih troškova- iz bilo kojeg dijela BiH! Uživaj u ponudi!

Registruj se na meridianbet.ba, gdje te čekaju najbolje kvote, sjajni bonusi i promocije koje ti donose vrijedne nagrade!